Boek - Susanne Bos Administratie & Winstadvies

Het boek: Paard en Winst - Administratie op orde

Een compleet en begrijpelijk handboek boordevol praktische tips en praktijkvoorbeelden voor hippische ondernemers om hun administratie op orde te krijgen.

Wendy Plomp
Wendy Plomp
Waalsehoeve & Equine Business Babes
Lees verder
Een aanwinst voor elke hippische ondernemer! De eenvoud, goede tips en prettige schrijfstijl van Susanne maken dit boek een aanwinst voor elke hippische ondernemer.

Over het boek

Als hippische ondernemer krijg je te maken met de noodzakelijke administratie. Uitbesteden is vaak prijzig en het zelf doen kost irritant veel tijd. Help! Was er maar één compleet handboek om je administratie op orde te krijgen… Dat is mijn boek Paard en Winst – Administratie op orde!

Administratie op orde helpt je als je nog moet beginnen, net gestart of al een tijdje onderweg bent. Susanne Blijleven-Bos schept onderling in je chaos en biedt je drie essentiële onderwerpen:

-De basis van elke hippische ondernemer
-Hoe je jouw boekhouding op orde krijgt
-De belangrijkste belastingregels

Kortom: een compleet en begrijpelijk handboek boordevol praktische tips en praktijkvoorbeelden,

Susanne Blijleven-Bos (1988) is hippisch ondernemer en boekhouder. Zij helpt ander hippische ondernemers om grip op cijfers te krijgen, zodat ze meer winst maken. Wie Susanne is? Ze heeft een passie voor ondernemen, cijfers en paarden, is toegankelijk, praktisch en een realistische optimist. Als je iets écht wilt, dan lukt het!

Wil jij het boek hebben?

Bestel het boek

De kosten zijn € 39,95 exclusief verzendkosten.

Ontvang hem

Het boek heb je binnen een week in huis.

Veel leesplezier

Dankzij dit boek krijg je niet alleen je administratie op orde, maar maak je ook meer winst.

Overtuigd?