Doe-het-zelf-pakket - Susanne Bos Administratie & Winstadvies

Wil jij meer vrije tijd?

Tijdens een gezellig kennismakingsgesprek vertel ik jou hoe ik je kan helpen!

Jouw boekhouding zelf doen!

Specialisatie: de paardensector. Oftewel hippische ondernemers.

Door middel van een onbeperkt vragen stellen via WhatsApp zorg ik ervoor dat je bijna geen tijd meer kwijt bent aan het uitzoeken van informatie. Daarnaast deel ik maandelijks mijn kennis via een webinar exclusief voor klanten.

Tijdswinst
Ontzorgen
Toegankelijk
Specialisatie: paardensector

Tijdswinst

Meer tijd om te doen waar jij goed in bent!

Als je met mij samenwerkt zul je dit met name merken in tijdwinst. De boekhouding gaat je veel minder tijd kosten, omdat je snel en duidelijk antwoord krijgt op al je vragen.

Ontwerp zonder titel
Ontwerp zonder titel (1)

Ontzorgen

Nooit meer wakker liggen van de boekhouding!

Ik blijf op de hoogte van alle wetswijzigingen en zorg ervoor dat ik deze kennis met je deel via mijn maandelijkse webinar.

Toegankelijk

Je mag me altijd een appje of mailtje sturen en ik geef je zo snel mogelijk antwoord. Dit zit gewoon in de prijs inbegrepen. Ik probeer altijd met je mee te denken.

Ontwerp zonder titel (2)
Ontwerp zonder titel (4)

Specialisatie in de paardensector

Een boekhouder die hippische ondernemers begrijpt!

Heb je vragen zoals: “Welke btw-tarief moet ik hanteren?”, dan heb ik direct een passend antwoord. Daarnaast hoef je mij nooit vaktermen uit te leggen.

Ik was op zoek naar een boekhouder met verstand van online/buitenlandse zaken én van paarden, en die vond ik sneller dan verwacht. Susanne is zeer vakkundig en helpt mij met structuur krijgen én behouden in mijn administratie. Ook vindt ze het belangrijk dat ik steeds meer inzicht krijg en daardoor meer zelf kan. Ze is professioneel, betrokken, goed bereikbaar, modern en ze heeft duidelijk een passie voor cijfers. Ik stel mijn boekhouding niet meer uit dankzij haar hulp, tips en tools.
Cijfers zijn niet mijn ding dus ik ben ontzettend blij met de hulp van Susanne! Dankzij haar heb ik structuur aangebracht in mijn administratie en heb ik een grote zorg minder. Een mooie bonus is dat ze ervaring heeft in de hippische sector en heel gericht kan meedenken met bedrijven zoals dat van mij. Daarnaast is ze ook nog eens heel toegankelijk, betaalbaar én gezellig. Aanrader!

Maandelijkse pakket!

Doe het zelf

2021
20,- exclusief btw per maand
  • Onbeperkt vragen stellen via WhatApp
  • Wekelijks een mail om je administratie op orde te krijgen
  • Maandelijks een Webinar met live Q&A
  • Maandelijks opzegbaar
  • Jij doet zelf de boekhouding
  • Jij doet zelf de belastingaangiftes

Meer weten?

Zullen we een gratis kennismakingsgesprek inplannen?