Over mij - Susanne Bos Administratie & Winstadvies

Op een sombere, donkere avond eind december 2018 liep ik met mijn hond door de polder. Het miezerde en na de lange werkdag op kantoor was ik alles even zat. Dat was voor mij het moment dat ik dacht: ‘En nu ga ik het anders doen!’

Ik werd namelijk niet gelukkig van mijn kantoorbaan, ik miste de vrijheid die het ondernemerschap biedt en om eerlijk te zijn vond ik de functie die ik had niet meer uitdagend. Dit gevoel speelde al langer, maar door de leuke collega’s, de baan zelf die prima was en de financiële zekerheid bleef ik erin hangen. Toch bepaalde ik die bewuste avond in december dat het anders moest, ik had alleen nog geen idee hoe.

De volgende dag zei ik mijn kantoorbaan op en ging ik op zoek naar een baan die mij gelukkig zou maken! Niet denken, maar doen. Natuurlijk reuze spannend en ik had genoeg slapeloze nachten over de financiën.

In april las ik tijdens een vakantie het boek ‘”De Winstadviseur” en toen viel het kwartje! Dat was mijn droombaan. Ondernemers verder helpen met mijn kwaliteiten, want ik ben namelijk gek op cijfers. En nog beter: ik zou niet zomaar ondernemers helpen, maar ondernemers met een passie voor paarden!

Nu, eind 2020, kan ik met trots vertellen dat ik mijn droombaan heb gecreëerd. Ik werk volledig vanuit huis en heb heel veel leuke hippische klanten. Zowel in mijn functie als boekhouder, als in de winsttrajecten die ik doe.

Dat is precies wat ik jou ook gun! Dat jij jouw droombaan creëert en zonder financiële zorgen kan leven van jouw paardenpassie.

Geld verdienen is één ding, maar er goed mee omgaan is nog veel moeilijker!

Precies dat maakt mij anders dan een gewone boekhouder! Ik kijk namelijk niet alleen naar het verleden, maar juist naar de toekomst.

Wat zijn jouw dromen?
Hoe zorg je dat je altijd voldoende geld hebt, zelfs tijdens een crisis?

Ik help jou een financieel gezond bedrijf op te bouwen dat voor jou zorgt en waarbij je echt de vrijheid van het ondernemen kan ervaren!

Als je iets echt wilt, dan lukt het!

Daar geloof ik echt in! Daarnaast ben ik ook gewoon een nuchtere Nederlander en geloof ik niet in een werkweek van vier uur. Succes komt niet vanzelf aanwaaien, daar moet je echt wel wat voor doen! Je kan dit ook wel realistisch optimisme noemen.

Waarom moeilijk doen, als het makkelijk kan?

Ik ben altijd op zoek naar manieren om nog sneller en efficiënter te werken. Niet alleen voor mij, maar juist voor jou. Tijd is kostbaar en juist daarom pak ik dingen zo praktisch mogelijk aan. 

Meer dan een boekhouder!

Mijn “normale” boekhoudkennis heb ik aangevuld met een jaar Profit First Professionals, Equipreneurs en de Zakelijk Succes Academie. Hierdoor heb ik mijn kennis veel breder gemaakt, dan alleen de kennis van boekhouden. Ik heb de basis van (online) marketing geleerd, geleerd hoe je meer grip op cijfers krijgt, meer kunt doen in minder tijd enzovoort. Kortom, ik heb geleerd hoe ik een betere ondernemer word! 

Kennismaken?

Zullen we een keertje kennis maken onder het genot van een kop koffie?

Susanne Blijleven-Bos

Per 1 juli 2014 ben ik gestart met Susanne Bos Administratie & Winstadvies en het is mijn missie om ambitieuze ondernemers met een passie voor paarden succesvol, oftewel winstgevend te maken.

Wie ben ik?

Ik ben gelukkig getrouwd met Gert-Jan Blijleven en moeder van een zoontje Jan-Gerrit. Na het Atheneum heb ik de opleiding HBO Bedrijfseconomie gevolgd op de HES Amsterdam. Als bedrijfseconoom heb ik geleerd om cijfers juist te interpreteren en bedrijfsadviezen te geven. Echter heb ik nog een andere passie: paarden! Zo heb ik 4 shetlanders waarmee ik op locatie kom (www.pretmeteenshet.nl), een Nederlands trekpaard, een KWPN’er (waarmee ik Z dressuur rijd) en een zelfgefokte fokmerrie (KWPN Firestone x Gribaldi x Ferro). Daarom is het mijn doel om ambitieuze ondernemers met een passie voor paarden succesvol te maken!

Benieuwd naar mijn werkervaring? Neem eens een kijkje op mijn  LinkedIn.

Zullen we een gratis kennismakingsgesprek inplannen?