Over Susanne

Susanne helpt ondernemers met het verbeteren van hun ondernemerswelzijn!

"Op een sombere, donkere avond eind december 2018 liep ik met mijn hond door de polder. Het miezerde en na de lange werkdag op kantoor was ik alles even zat. Dat was voor mij het moment dat ik dacht: ‘En nu ga ik het anders doen!’

Ik werd namelijk niet gelukkig van mijn kantoorbaan, ik miste de vrijheid die het ondernemerschap biedt en om eerlijk te zijn vond ik de functie die ik had niet meer uitdagend. Dit gevoel speelde al langer, maar door de leuke collega’s, de baan zelf die prima was en de financiële zekerheid bleef ik erin hangen. Toch bepaalde ik die bewuste avond in december dat het anders moest, ik had alleen nog geen idee hoe.

De volgende dag zei ik mijn kantoorbaan op en ging ik op zoek naar een baan die mij gelukkig zou maken! Niet denken, maar doen. Natuurlijk reuze spannend en ik had genoeg slapeloze nachten over de financiën.

In april las ik tijdens een vakantie het boek ‘”De Winstadviseur” en toen viel het kwartje! Dat was mijn droombaan. Ondernemers verder helpen met mijn kwaliteiten, want ik ben namelijk gek op cijfers. En nog beter: ik zou niet zomaar ondernemers helpen, maar ondernemers met een passie voor paarden!

Ik kan met trots vertellen dat ik mijn droombaan heb gecreëerd. Ik werk volledig vanuit huis en geniet van veel vrije tijd waarin ik leuke dingen met mijn twee zoontjes doe. Ik doe de dingen die ik leuk vind en verdien daar mijn geld mee.

Dat is precies wat ik jou ook gun! Dat jij jouw droombaan creëert zonder financiële zorgen en met genoeg vrije tijd."

Wie is Susanne?

Susanne Blijleven-Bos (1988) is spreker, auteur en ondernemerswelzijnsexpert. Ze helpt andere ondernemers om inzicht hun ondernemerswelzijn te verbeteren, zodat zij hun droomleven kunnen creëeren.

Ze heeft een passie voor ondernemen, cijfers en paarden. 

"Ik geloof dat als je iets echt wilt, dat het je dan ook lukt!"

Naast ondernemer is ze getrouwd met Gert-Jan en heeft ze twee zoontjes Jan-Gerrit en Hendrik-Jan, vier Shetlanders, vier paarden en een bruine labrador.

Drie kernwaarden:

Vernieuwend

Begrijpelijk

Enthousiasme

"Geld verdienen is één ding, je droomleven creëren is nog veel moeilijker!"

Hoe zorg je dat je altijd voldoende geld én vrije tijd hebt?

Susanne helpt jou een gezond bedrijf op te bouwen dat volledig bij je past én voor jou zorgt. Zodat je echt de vrijheid van het ondernemen kan ervaren én jouw droomleven kan creëren!


"Waarom moeilijk doen, als het makkelijk kan?"

Susanne is altijd op zoek naar manieren om nog sneller en efficiënter te werken. Tijd is kostbaar en juist daarom pakt ze dingen zo praktisch mogelijk aan. Ondernemen mag gewoon makkelijk zijn.


"Cijfers vormen de wortels van elke onderneming!"

Na haar HBO Bedrijfseconomie diploma heeft Susanne bij een accountantskantoor gewerkt én haar eigen administratiekantoor opgericht. Als boekhouder begrijpt ze als geen ander hoe de boekhouding werkt én hoe je je cijfers moet lezen.


"Als je iets echt wilt, dan lukt het!"

Daar gelooft Susanne echt in! Tegelijkertijd weet ze dat succes niet vanzelf komt aanwaaien, maar dat je daar echt wel wat voor moet doen. Het is NU de tijd om jouw droomleven te creëren. Lukt je dit niet alleen? Dan helpt Susanne je graag!

null

2022 - MKB Canvas basics certificaat

2019 - Profit First Professionals

2010 - Bachelor Bedrijfseconomie

2006 - VWO met het profiel Economie & Maatschappij

Bibliografie

Winstplanner


2022
Een praktische planner welke jou helpt meer grip op cijfers te krijgen, zodat jij kunt groeien met je onderneming!


Paard en winst - Administratie op orde

2021

Een compleet en begrijpelijk handboek boordevol praktische tips en praktijkvoorbeelden voor hippische ondernemers om hun administratie op orde te krijgen.