Marketingmoe

Vandaag ga ik het hebben over marketing en hoe het steeds ingewikkelder lijkt te worden. 

Marketingmoeheid is wat ik steeds vaker hoor. Je wilt wel meer omzet, maar hoe krijg je die klanten binnen? 

In het verleden was het simpel, zoals toen ik ponylessen gaf. Flyertjes in de bus, op scholen hangen, en voilà, klanten! 

Online marketing lijkt de toekomst te zijn, en social media spelen een grote rol. Maar eerlijk, het is tijdrovend en kost geld. En wat levert het eigenlijk op? 

Ik bedoel, ik heb schitterende foto's nodig voor Instagram, maar daar gaat tijd en moeite in zitten. En als ik nieuwe klanten vraag waar ze me hebben gevonden, krijg ik verschillende antwoorden. Het lijkt wel alsof ik overal moet zijn! 

Vroeger was het veel simpeler. Advertenties plaatsen, klanten kwamen. En als je goed werk leverde, spraken ze erover. Maar nu, met social media en websites en funnels en e-mailmarketing, wordt het alleen maar gecompliceerder. 

Sommige mensen hebben een succesvolle strategie, en dat is geweldig! Maar ik ben op zoek naar iets dat beter bij me past, minder tijd kost en nog steeds klanten aantrekt. 

Gelukkig kwam het idee van deze podcast op mijn pad. Het voelt goed om gewoon mijn gedachten te delen terwijl ik in de auto zit. En met automatisering kan ik mijn audio omzetten in geschreven tekst, een blog en social media posts! 🎙

We moeten vooral niet vergeten om te doen wat bij ons past. Ja, trends en online marketing zijn belangrijk, maar laten we ons niet overweldigen. Doe gewoon wat werkt voor jou en jouw bedrijf. 

Dus laten we samen streven naar een eenvoudigere, effectievere manier van marketing! Laten we doen waar we goed in zijn en geen tijd verspillen aan dingen die niet bijdragen aan onze omzet. 

Vind je dit inspirerend? Luister dan zeker naar mijn podcast: https://app.springcast.fm/podcast/de-ondernemerswelzijnspodcast 🎙️


Over de schrijver
Reactie plaatsen