Over Susanne

Susanne helpt ondernemers met inzicht krijgen in hun onderneming,

zodat ze meer winst maken!

"Op een sombere, donkere avond eind december 2018 liep ik met mijn hond door de polder. Het miezerde en na de lange werkdag op kantoor was ik alles even zat. Dat was voor mij het moment dat ik dacht: ‘En nu ga ik het anders doen!’

Ik werd namelijk niet gelukkig van mijn kantoorbaan, ik miste de vrijheid die het ondernemerschap biedt en om eerlijk te zijn vond ik de functie die ik had niet meer uitdagend. Dit gevoel speelde al langer, maar door de leuke collega’s, de baan zelf die prima was en de financiële zekerheid bleef ik erin hangen. Toch bepaalde ik die bewuste avond in december dat het anders moest, ik had alleen nog geen idee hoe.

De volgende dag zei ik mijn kantoorbaan op en ging ik op zoek naar een baan die mij gelukkig zou maken! Niet denken, maar doen. Natuurlijk reuze spannend en ik had genoeg slapeloze nachten over de financiën.


In april las ik tijdens een vakantie het boek ‘”De Winstadviseur” en toen viel het kwartje! Dat was mijn droombaan. Ondernemers verder helpen met mijn kwaliteiten, want ik ben namelijk gek op cijfers. En nog beter: ik zou niet zomaar ondernemers helpen, maar ondernemers met een passie voor paarden!

Nu, eind 2020, kan ik met trots vertellen dat ik mijn droombaan heb gecreëerd. Ik werk volledig vanuit huis en heb heel veel leuke hippische klanten. Zowel in mijn functie als boekhouder, als in de winsttrajecten die ik doe.

Dat is precies wat ik jou ook gun! Dat jij jouw droombaan creëert en zonder financiële zorgen kan leven van jouw paardenpassie."

Wie is Susanne?

Susanne Blijleven-Bos (1988) is spreker, auteur en ondernemer. Ze helpt andere ondernemers om inzicht in hun onderneming te krijgen, zodat ze kunnen leven groeien met hun onderneming. 

Ik heb een passie voor ondernemen, cijfers en paarden. 


"Ik geloof dat als je iets echt wilt, dat het je dan ook lukt!"


Naast ondernemer is ze getrouwd met Gert-Jan en heeft ze twee zoontjes Jan-Gerrit en Hendrik-Jan, vier Shetlanders, vier paarden en een bruine labrador.

"Geld verdienen is één ding, maar er goed mee omgaan is nog veel moeilijker!"

Precies dat Susanne anders dan een gewone boekhouder! Ze kijkt namelijk niet alleen naar het verleden, maar juist naar de toekomst.


Wat zijn jouw dromen?
Hoe zorg je dat je altijd voldoende geld hebt, zelfs tijdens een crisis?

Susanne helpt jou een financieel gezond bedrijf op te bouwen dat voor jou zorgt en waarbij je echt de vrijheid van het ondernemen kan ervaren!


"Als je iets echt wilt, dan lukt het!"

Daar gelooft Susanne echt in! Daarnaast is ze ook gewoon een nuchtere Nederlander en gelooft ze niet in een werkweek van vier uur. Succes komt niet vanzelf aanwaaien, daar moet je echt wel wat voor doen! Je kan dit ook wel realistisch optimisme noemen.


"Waarom moeilijk doen, als het makkelijk kan?"

Susanne is altijd op zoek naar manieren om nog sneller en efficiënter te werken. Niet alleen voor haar, maar juist voor jou. Tijd is kostbaar en juist daarom pakt ze dingen zo praktisch mogelijk aan. 


Meer dan een boekhouder!

Haar “normale” boekhoudkennis heeft ze aangevuld met een jaar Profit First Professionals en MKB Canvas certificaat. Hierdoor is heer kennis veel breder, dan alleen de kennis van boekhouden. Ze heeft de basis van (online) marketing geleerd, geleerd hoe je meer grip op cijfers krijgt, meer kunt doen in minder tijd enzovoort. Kortom, ze heeft geleerd hoe ze een betere ondernemer wordt! 

null

2022 - MKB Canvas certificaat

2019 - Profit First Professionals

2010 - Bachelor Bedrijfseconomie

2006 - VWO met het profiel Economie & Maatschappij

Winstplanner


2022
Een praktische planner welke jou helpt meer grip op cijfers te krijgen, zodat jij kunt groeien met je onderneming!


2021

Een compleet en begrijpelijk handboek boordevol praktische tips en praktijkvoorbeelden voor hippische ondernemers om hun administratie op orde te krijgen.