Paard en Winst 2024

Als ondernemer in het hart van de hippische sector voel ik constant de uitdaging en de druk om niet alleen mijn eigen financiën op orde te houden, maar ook die van mijn collega-ondernemers te helpen verbeteren. Ja, naast mijn rol als de host van de podcast "Ondernemerswelzijn", ben ik ook een gepassioneerde boekhouder specifiek gericht op hippische ondernemers. 

Vandaag wil ik mijn verhaal delen over iets waar ik momenteel met hart en ziel aan werk - het evenement "Paard en Winst 2024". Ondernemen in de paardenbranche is geen simpele opgave. Het vergt enorm veel passie, doorzettingsvermogen en een onwankelbare liefde voor paarden. Maar liefde alleen kan de rekening helaas niet betalen. Tijdens mijn werk zie ik vaak dat mijn collega-ondernemers hard werken, maar dat hun inkomsten droevig achterblijven. Soms verdienen ze letterlijk maar 2 euro per uur.

Dit is waarom ik "Paard en Winst 2024" heb opgezet, een evenement volledig gericht op hoe je wél goed geld kunt verdienen binnen onze sector, zonder dat je de liefde voor het vak uit het oog verliest. Mijn doel is niet om van elke paardenliefhebber een miljonair te maken, maar om hen een fatsoenlijke en eerlijke beloning voor hun harde werken te helpen realiseren. 

Het organiseren van een evenement zoals "Paard en Winst 2024" is een avontuur op zich. Binnen een korte tijd moet ik ervoor zorgen dat mijn boodschap alle geïnteresseerden bereikt. Ik moet effectief en strategisch mijn verhaal naar buiten brengen, en daarmee ook de verkoop van tickets stimuleren. Wat begint met een inspirerende boodschap op mijn social media kanalen, mondt uit in een doordachte serie van online marketingacties. Ondanks dat het soms voelt alsof ik mijn potentiële klanten moet "stalken", weet ik dat constante herhaling de sleutel is tot succes. Mensen moeten vaak meerdere keren een boodschap horen voordat ze tot actie overgaan.

Een evenement opzetten zoals ik dat voor ogen heb, compleet met een geweldige locatie, top sprekers en interactieve workshops, is een kostbare zaak.

Niettemin zie ik dit evenement als een essentiële investering in de toekomst van onze branche. Mijn visie voor "Paard en Winst 2024" is helder. Ik wil dat het meer is dan zomaar een evenement. Ik streef ernaar dat het een ervaring wordt, een die je als ondernemer transformeert en inspireert. Het moet een dag worden waarop echte waarde wordt gecreëerd, waar nieuwe ideeën worden ontstoken en waar je handvatten krijgt om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

De financiële risico’s zijn groot, dat besef ik me elke dag. Maar de potentiële beloning - niet alleen in termen van financiële opbrengsten, maar ook in de impact die we kunnen maken op de levens van hippische ondernemers - geeft me de moed om door te zetten. Ik vertrouw op mijn passie en mijn vermogen om een duurzame verandering in de sector te creëren.

Terugkijkend op het proces zie ik een pad van constante leerervaringen. Elk probleem dat ik tegenkom is een kans om te groeien en om mijn evenement nog beter te maken. En hoewel de angst voor falen soms naar boven komt, weet ik dat elke stap die ik zet, elke ticket die verkocht wordt en elke ondernemer die ik help, bijdraagt aan een groter doel.

Ik nodig iedereen die geïnspireerd is door de hippische sector en die droomt van een bedrijf waarin ze niet alleen hun passie voor paarden kunnen uiten maar ook een goede levensstandaard kunnen onderhouden, uit om deel te nemen aan "Paard en Winst 2024". Samen kunnen we een industrie creëren waarin we niet alleen overleven, maar ook echt floreren. 

Ben je geïnteresseerd in meer informatie of wil je tickets bestellen? https://checkout.susannebos.nl/paard-en-winst-2024 En onthoud, samen kunnen we de hippische wereld veranderen; één ondernemer tegelijk. Dank je wel voor het lezen, en laten we samen sterker worden!


Over de schrijver
Reactie plaatsen